Η Λαϊκή Επιτροπή Αγράφων καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα για τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή


Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγράφων χαιρετίζει τους κατοίκους της περιοχής μας που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία για την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον δήμο μας, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μάη στο Κ.Υ. Δ. Φραγκίστας.

Χαιρετίζει επίσης και τους δεκάδες κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής σε ανοικτή συζήτηση για το ίδιο θέμα που έγινε σε καφενείο της Δ. Φραγκίστας στις 6 Μαΐου όπου και αποφασίστηκε η συλλογή υπογραφών και η κλιμάκωση του αγώνα και με άλλες μορφές πάλης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που απασχολούν τους κάτοικους και βάζουν σε άμεσο κίνδυνο την ζωή τους.

Αποτελεί πρόκληση η κυβερνητική εξαγγελία ότι και οι ανασφάλιστοι θα έχουν πλέον πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς χρηματοδότηση, προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν είναι δυνατόν να παρέχονται ακόμα και οι στοιχειώδες παροχές υγεία στους κατοίκους. Ενδεικτική των περικοπών στην χρηματοδότηση της υγείας είναι η κατάσταση στο θέμα του φαρμάκου, που ακόμα και οι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να επωμιστούν το κόστος μετά την έξοδο πολλών φαρμάκων από τις λίστες των ταμείων.

Η συμμετοχή όλων μας στις δράσεις και η συσπείρωση μας στην Λαϊκή Επιτροπή είναι μονόδρομος. 

  • Συνεχίζουμε αγωνιστικά και διεκδικούμε:
  • Δωρεάν ποιοτική δημόσια υγεία για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ