Για την επίσκεψη του φιλοκυβερνητικού υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου στο Καρπενήσι

Σχόλιο της ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του κ. Γιαννόπουλου στο Καρπενήσι

Η επίσκεψη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου φιλοκυβερνητικού περιφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου στο Καρπενήσι επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και τους υποψήφιούς τους σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Ο κ Γιαννόπουλος, που έχει προσωπική συμβολή στην κατεδάφιση του δικαιώματος στην δωρεάν υγεία, δεν βρήκε λέξη να πεί για την άθλια αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έχει γονατίσει τους εργαζομένους.

Στην πυροσβεστική αρκέστηκε σε κροκοδείλια δάκρυα για την εργασιακή ομηρία των πυροσβεστών. “Ξέχασε” να αναφέρει ότι αυτή επιτείνεται με το νέο νομοσχέδιο για τα σώματα ασφαλείας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το οποίο τσακίζει τις εργασιακές σχέσεις των πυροσβεστών, επιβάλλει την ευελιξία – κινητικότητα και μονιμοποιεί την εργασιακή ανασφάλεια.

Στο Νοσοκομείο ανακάλυψε με καθυστέρηση... 7 χρόνων (!) την μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου. Προφανώς δεν είδε και δεν άκουσε τόσα χρόνια για αναφορές, ερωτήσεις στη Βουλή, κινητοποίησες και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για το θέμα.

Όπως όλοι οι υποψήφιοι των αστικών κομμάτων που τα τελευταία 50 χρόνια γυρνοβολούν στο νομό μας, αναφέρθηκε στους περίφημους οδικούς άξονες που χρονολογούνται από την εποχή του Τρικούπη (!) για να πεί ότι θα.. πρεπε ήδη να είναι σε εξέλιξη!!

Υποσχέθηκε -και αυτός- να βάλει πλάτη στο ξεπούλημα της λίμνης των Κρεμαστών στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όσο για την πρόσκληση προς τον υπουργό Υγείας κ Άδωνι Γεωργιάδη, οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της Ευρυτανίας λάβανε ήδη την ...απάντηση στην παρέμβασή του, με την επιβολή του νέου χαρατσιού των 5€ για την επίσκεψη στα πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ.

Ψήφος – χαστούκι στην ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική. Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις περιφέρειες, στους δήμους - αυτή είναι η μόνη επιλογή για την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. 

Καρπενήσι, 3 Μάρτη 2014


ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ