Να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης η παραχώρηση των γηπέδων 5x5 σε ιδιώτες

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ντέκα Χρήστο
Κοινοποίηση: Δήμαρχο κ. Κώστα Μπακογιάννη

Θέμα: Να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης η παραχώρηση των γηπέδων 5x5 σε ιδιώτες

Ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις  12 Μαρτίου 2014 η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να συζητηθεί ως θέμα προ ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της εκμίσθωσης των δημοτικών γηπέδων 5x5 στον Προφήτη Ηλία και στην περιοχή των Ευρυτάνων Αγίων για τα οποία η Δημοτική Αρχή της ΝΔ έχει προκηρύξει πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρησή τους σε εκμετάλλευση από ιδιώτες.

Η δημοτική αρχή ζητά –σε πλήρη αρμονία με την πολιτική ΕΕ & κυβέρνησης - οι γονείς να χώσουν ακόμη βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα, κολυμβητήριο) που φτιάχτηκαν με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Σαν να μην φτάνουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, η νεολαία γενικότερα στις οικογένειες τους και τη ζωή τους, την ανεργία, τη φτώχια, τα ασήκωτα χαράτσια από το κράτος και το δήμο, τις σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία, τους κόβουν ακόμα και τη στοιχειώδη πρόσβαση στην άθληση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά την ανάκληση της απόφασης 393/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου και την ακύρωσή της δημοπρασίας. Να παρθεί απόφαση που να διασφαλίζει ότι τα ολοκαίνουργια γήπεδα 5x5 και όλοι οι αθλητικοί χώροι του δήμου μας θα είναι ανοικτοί για χρήση από όλους τους νέους και κατοίκους της πόλης μας χωρίς κανένα αντίτιμο.

11 Μάρτη 2014

Νίκος Σερετάκης