1ο ΔΣ του 2014 (22/1) - Η Task Force και…οι δράκοι

«Το παραμύθι δεν έχει δράκο» ήταν η απάντηση του κ Μπακογιάννη στην –εκ νέου- ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την έλευση της Task Force στο Δήμο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου της ΝΔ η Task Force θα μας φέρει … «επιστήμονες που θα δουλεύουν για εμάς δωρεάν για το πώς θα κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας» (!).

Αφού η παρουσία τους δεν σηματοδοτεί τίποτα το πονηρό γιατί η έλευσή των ειδικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του κεφαλαίου κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό; Γιατί στη συνάντηση δεν κλήθηκαν να παραβρεθούν οι άλλες παρατάξεις και γιατί ακόμα και σήμερα δεν έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για το τι συμφωνίες και προγράμματα έχουν συναποφασιστεί;  

Στην ουσία ο Δήμος Καρπενησίου θα αποτελέσει αντικείμενο δοκιμής για την προετοιμασία, προώθηση και θεσμοθέτηση νέων αντιλαϊκών αλλαγών στους Δήμους ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στο ξεζούμισμα των εργαζομένων και την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων.


Αυτή είναι η δουλειά που θέλει να κάνει καλύτερα ο κ Μπακογιάννης ως στέλεχος του κρατικού μηχανισμού, ως δήμαρχος και προαλειφόμενος περιφερειάρχης  της ΝΔ.

28/1/2014